Made in Germany KESSEL Logo
zoeken:
 >  >  > 

De zes producttypen

Zoek product:


Artikelnummer of zoekbegrip ingeven.

De zes producttypen

Terugstromingsbeveiligingen voor doorlopende leidingen vormen een ideaal technisch en vooral ook financieel alternatief voor opvoerinstallaties. De gebruiksvoorwaarden hiervoor moeten aanwezig zijn conform EN 12056-4. Conform EN 13564-1 wordt onderscheid gemaakt in zes typen terug-stuwbeveiligingen:

Type 0:

Terugstroombeveiliging voor gebruik in horizontale leidingen met slechts één enkele klep.

Type 1:

Terugstroombeveiliging voor gebruikin horizontale leidingen met enkele klep eneen noodvergrendeling, waarbij deze noodvergrendeling gecombineerd mag zijn met deklep.

Type 2:

Terugstroombeveiliging voor gebruik in horizontale leidingen met dubbele klep en een noodvergrendeling, waarbij deze noodvergrendeling gecombineerd mag zijn met één van de twee kleppen.

Type 3:

Terugstroombeveiliging voor gebruik in horizontale leidingen met een door externe energie (elektrisch, pneumatisch of anders) aangedreven automatische vergrendeling en een noodvergrendeling die onafhankelijk is van de automatische vergrendeling.

Type 5:

Terugstroombeveiliging die inpandig is ingebouwd, met twee automatische vergrendelingen en een noodvergrendeling, waarbij deze noodvergrendeling gecombineerd mag zijn met één van de twee automatische vergrendelingen.