Made in Germany KESSEL Logo
zoeken:
 > 

KESSEL AG viert de 50e verjaardag

Zoek product:


Artikelnummer of zoekbegrip ingeven.

KESSEL AG viert de 50e verjaardag

Voor het bedrijfsjubileum kreeg Bernhard Kessel, de oprichter van het bedrijf, een eigen straat van Maximilian Schöner, de burgemeester van Kösching.
Wateracrobatiek Amazonia liet op de gala-avond water van zijn mooiste kant zien.
De finale van de feestelijkheden bij KESSEL: een sfeervol vuurwerk.

N.a.v. het jubileum wordt straat vernoemd naar Bernhard Kessel, de oprichter van het bedrijf

KESSEL AG vierde op 17 en 18 oktober haar 50-jarig bedrijfsjubileum met een jubileumgala en een familiefeest. Hierbij bood de afwateringsspecialist uit Lenting aan medewerkers, klanten en zakenpartners een omvangrijk amusementsprogramma aan, dat zich uitstrekte van wateracrobatiek tot en met het concert van de Spider Murphy Gang. Een hoogtepunt van de feestelijkheden: de oprichter van het bedrijf ontving het officiële straatbord voor de naar hem genoemde Bernhard-Kessel-Straße – een toegangsweg naar het fabrieksterrein.

Gala-avond met 370 gasten

Het jubileumgala vormde de opmaat naar de feestelijkheden. Naast talrijke huldigingen van het bedrijf, zijn oprichter en eerbetoon aan de betekenis voor de regio door onder andere Albert Füracker, staatssecretaris voor financiën, onderhield een bont kaderprogramma van acrobatiek, muziek en cabaret de circa 370 gasten. „Ik ben trots en blij dat ik samen met mijn zakenpartners 50 jaar KESSEL kan vieren. Maar centraal staan de medewerkers, omdat zij van KESSEL het bedrijf maken dat het is“, dankt bestuursvoorzitter Bernhard Kessel zijn gasten en medewerkers.

Vieren met de hele familie

Op 18 oktober vierde het gehele bedrijf KESSEL feest samen met de families van de medewerkers. „Het familiefeest vond fantastische weerklank. In totaal vierden wij feest met 1.400 personen. Zij waren met name enthousiast over de Spider Murphy Gang en het sfeervolle vuurwerk ter afsluiting van het evenement“, rapporteert Florian Holzapfel, marketingmedewerker en als projectleider verantwoordelijk voor de jubileumviering.
 
Autocoureurs en warme ritmes

Ook overdag was er van alles te beleven. Zo konden adrenalinejagers met autocoureur Michael Bartels een plezierritje maken op het speciaal opgebouwde parcours. Bovendien zorgde de band “Power! Percussie” met onder andere KESSEL-producten voor warme ritmes. Bovendien waren er heel wat sportieve evenementen om te bekijken en aan mee te doen: van Zumbapresentatie via fietsen op een eenwieler tot en met goalmuurschieten. „Het hele evenement was een compleet succes en wij zijn zeer tevreden“, zegt Holzapfel.