Made in Germany KESSEL Logo
zoeken:
 > 

Nieuw van KESSEL: Overstromingsset Aqualift S mobil

Zoek product:


Artikelnummer of zoekbegrip ingeven.

Neu von KESSEL: Hochwasserset Aqualift S mobil

Aqualift S mobil
Snelle hulp bij overstroming: Met Aqualift S mobil kunnen huiseigenaren hun kelder ingeval van nood zelf leegpompen.

Eerste hulp bij overstroomde kelders

Deze zomer heeft noodweer weer talrijke malen kelders doen onderlopen. Bij die gevallen moest de brandweer vaak uitrukken om het vuile water weg te pompen. Met de speciale set voor noodgevallen Aqualift S mobil van de afwateringsspecialist KESSEL kan iedere huiseigenaar zich zelf helpen bij overstroming. Deze biedt namelijk de mogelijkheid om binnendringend water direct en op betrouwbare wijze uit de kelder te pompen. „Bij hevige regen zijn de wachttijden totdat de brandweer arriveert, vaak zeer lang. In de tussentijd hoopt zich steeds meer water op in de desbetreffende kelders en komt het omhoog. Dat vergroot de schade aan meubilair en muren“, licht Reinhard Späth, marketing-manager bij KESSEL, toe.

Alles in één set

De Aqualift S mobil  bevat de complete technische uitrusting om bij overstroming zelf actief te worden: een rvs pomp van 850 Watt met geïntegreerde vlotterregeling, een 15 meter lange textielslang, een metalen inklembeveiliging, een adapter met geïntegreerde terugslagklep voor aansluiting op alle gangbare slangsystemen en een transportbox. Deze fungeert tijdens de toepassing als filter, die verstopping door vaste stoffen voorkomt.

Veel mogelijkheden – Niet alleen bij overstroming

Maar ook zonder overstroming biedt Aqualift S mobil een grote variatie aan toepassingen voor dagelijks gebruik. Zo kunnen bijvoorbeeld tuinvijvers, regentonnen of kinderbadjes worden leeggepompt. Bovendien is Aqualift S mobil ook geschikt voor mobiel gebruik op bouwplaatsen.