Made in Germany KESSEL Logo
zoeken:
 > 

KESSEL AG introduceert talrijke nieuwe produkten op de „VSK“ in Utrecht

Zoek product:


Artikelnummer of zoekbegrip ingeven.

KESSEL AG introduceert talrijke nieuwe produkten op de „VSK“ in Utrecht

(Bodegraven, 12. december 2011) De waterafvoerspecialist KESSEL toont op de VSK 2012 in Utrecht vele nieuwe en vernieuwde oplossingen. Van 6 t/m 10 februari kunnen bezoekers op Stand F30 in Hal 8 informatie inwinnen over de nieuwste innovaties op het gebied van pompsystemen, olie- en vetafscheiders en afvoerputten.

Pompstation Aqualift F in Schachtsysteem LW 600

KESSEL AG toont een nieuw pompstation van kunststof met een diameter van 600 mm. Dit pompstation (LW) 600 is geschikt om zowel fecaliënvrij als fecaliënhoudend afvalwater te verpompen en is daarmee tevens een uitstekende beveiliging tegen terugstuwend rioolwater bij afvoerpunten die onder het maaiveld liggen. Tevens is deze installatie zeer geschikt voor toepassing achter een afscheiderinstallatie.
Deze complete en zeer gunstig geprijsde pompoplossing heeft een inbouwdiepte tot 2,25 meter en is grondwaterbestendig tot aan het deksel.
Ook wanneer het om onderhoud en service gaat is dit een zeer voordelige oplossing: door de bajonetsluitingen kan de pomp eenvoudig en zonder gebruikmaking van gereedschappen uit de put worden genomen zonder dat u de put in hoeft.

Vetafscheider toegesneden op uw specifieke situatie

Een ander product dat u op de VSK zult aantreffen is de vetafscheider  versie „E+S“ PV die naar wens ook op maat kan worden gemaakt en daarmee voor iedere situatie geschikt is. De afscheider is voorzien van een programmagestuurde lediging- en reinigingsvoorziening die d.m.v. een afstandbediening kan worden ingeschakeld.
De medewerker van de onderhoudsfirma hoeft slechts op een knop te drukken om het lediging- en reinigingsproces in gang te zetten. Het ledigen van een vetafscheider kan zo ook buiten de openingstijden plaatsvinden.
Het juiste tijdstip van lediging kunt u vaststellen met de SonicControl Ultrasoon vetlaagdiktemeter. Dit nauwkeurige systeem bewaakt de vetlaagdikte en geeft tijdig een melding wanneer onderhoud nodig is.

Bijzondere afvoerputten van een bijzondere kunststof: ECOGUSS

KESSEL breidt het assortiment afvoerputten in de Ecoguss-serie uit. Naast dakafvoeren en de putten voor binnengebruik zullen op de VSK ook putten worden getoond die geschikt zijn voor het terras en voor parkeerdekvloeren. De kunststof/metaallegering Ecoguss is bestand tegen zeer hoge temperaturen en is daarmee hét alternatief voor RVS of gietijzeren putten.


Het Team van KESSEL Waterafvoeren Nederland verheugt zich op uw bezoek. Stand F30 in hal 8