Made in Germany KESSEL Logo
zoeken:
 > 

Zo blijft uw kelder gegarandeerd droog

Zoek product:


Artikelnummer of zoekbegrip ingeven.

Moderne waterafvoertechniek beschermd tegen terugvoer vanuit riool.

(Lenting, 09.02.2004) Wie als huiseigenaar en/of huurder bij iedere heftige regenbui zich zorgen maakt met een volgelopen kelder geconfronteerd te worden, heeft dat aan zichzelf te danken. Binnendringend rioolwater is eenvoudig te voorkomen. Hoe dat moet hoort u van de waterafvoerspecialisten van KESSEL. Dit bedrijf is reeds jaren marktleider op het gebied van terugstroombeveiligingen.

De capaciteit van de riolering zit veelal aan de grens. Bij heftige regenval stijgt het niveau al snel tot aan het maaiveld. Hiermee wordt doorgaans het straatniveau bedoeld. Lagergelegen ruimten zoals kelders, die zijn voorzien van waterafvoerpunten als bijv. toilet of wasmachineaansluiting, lopen dan snel vol. De gevolgen: schade door onbruikbaar geworden vloerbedekking, meubelen en elektrische apparatuur, kletsnatte huisraat en ergernis en kosten voor de bewoner. Het meest frustrerende is dat het slechts in zeer beperkte mate mogelijk is zich hiertegen te verzekeren. De huiseigenaar staat dus niet alleen tot over zijn enkels in het water, maar wordt ook nog eens met hoge kosten en een renovatie geconfronteerd. Voorkomen is dus beter dan genezen. Jelle Klein van KESSEL: "We bieden een compleet assortiment terugstroombeveiligingen aan. Daarbij maken we onderscheidt in producten die in huis d.m.v. terugslagkleppen het rioolwater tegenhouden en mogelijkheden die reeds buitenshuis in de aansluiting op de riolering grote afvalwaterstromen blokkeren.

De installateur geeft u een op uw situatie afgestemde oplossing met het juiste KESSEL-product. Ons meest verkochte product is de 'Staufix'. Deze bewijst al jaren zijn goede diensten.

 

Voor verdere informatie: KESSEL Nederland, contactpersoon: Jelle Klein,  Tel. (0172) 645 704, Fax: (0172) 645 734, www.kessel-nederland.nl