Made in Germany KESSEL Logo
zoeken:
 > 

Euronorm voor vetafscheiders nu ook in nederland

Zoek product:


Artikelnummer of zoekbegrip ingeven.

EURONORM VOOR VETAFSCHEIDERS NU OOK IN NEDERLAND

Na de kunststof vetafscheiders met het welbekende KOMO-certificaat, biedt KESSEL nu vetafscheiders volgens EURO-norm aan. Per 1 september 2006 is deze Euronorm, de EN1825, namelijk ook in Nederland de enige officieel toegestane Norm. (Klik hier voor het bewijs)

De KESSEL Vetafscheider EURO is, zoals alle KESSEL-producten, een kwaliteitsproduct. Deze EURO-vetafscheider bestaat uit één reservoir voor gecombineerde slib- en vetvang. Dit maakt de afscheider minder complex, lichter in gewicht én zorgt ervoor dat de productie minder bewerkelijk is.

De behuizing is gas- en waterdicht en gemaakt van de bijzonder lichte kunststof PE (Polyethyleen). Zware kranen of andere hijsconstructies zijn niet nodig. Deze vetafscheider is eenvoudig hanteerbaar. Het materiaal PE is bovendien sterk, vetzuurbestendig en bestand tegen wortelingroei. Het gladde, wasachtige oppervlak aan de binnenzijde geeft vuil geen kans om zich te hechten. Ook het reinigen van de afscheider is dus een fluitje van een cent. Kortom de EURO bespaart tijd (lediging en reiniging) en water (minder spoelwater nodig).

KESSEL levert de EURO-Afscheider in vele varianten, zowel voor aardinbouw als vrije opstelling. Optioneel zijn kijkglas, zuigleidingen of automatisch gestuurde ledigings- en reinigingsprogramma's. Speciale putten voor het nemen van monsters, en opvoerinstallaties maken het programma compleet. Voor elke situatie is er dus een passende EURO-oplossing.

Meer informatie staat op: www.kessel-nederland.nl. Wie vragen heeft, belt met KESSEL Nederland in Bodegraven: (0172) 645 704.